Hvordan oppretter jeg en bruker?

Nedenfor finner du guider til hvorddan du oppretter en bruker til Prepare. Den første guiden er for deg som ikke har et login til Prepare allerede, altså er en helt ny bruker. Hvis du scroller lenger ned, finner du en guoide til hvordan du oppretter et login hvis du allerede har en bruker, for eksempel gjennom en annen organisasjon.

Guide 1: Ny bruker - slik oppretter du deg: for deg som IKKE har et eksisterende login til Prepare

Guiode 2: Eksisterende bruker - slik aktiveres du i en ny organisasjon: ofor deg som allerede har et login i Prepare, og som skal aktiveres i en ny organisasjon.

GUIDE 1. ny bruker i Prepare - slik oppretter du deg:

• 1A: klikk på linken i e-postinvitasjonen til Prepare

• 1B: klikk på Opprett ny bruker+

• 1C:
  • skriv inn din e-postadresse i toppfeltet
  • skriv inn et selvvalgt passord i bunnfeltet (ikke SMS-koden)
  • klikk på pilen for å fortsette

• 1D: Skriv inn SMS-koden du nettopp har mottatt på din mobil, og klikk på pilen for å fortsette

Du har nå adgang til Prepare.

Guide 2: Eksisterende login - slik aktiveres du i en ny organisasjon:

Hvis du, som møtedeltager, allerede har et login til Prepare, og har mottatt en invitasjon til en ny organisasjon, skal du utføre disse tre trinnene:

• 2A: Klikk på linken i e-postinvitasjonen til Prepare

• 2B: Logg på med din eksisterende bruker i Prepare, ved å skrive inn e-post og passord. Klikk på pilen for å fortsette.
  • Merk: SMS-koden vil ikke bli utstedt før du klikker på pilen.

• 2C: Skriv inn SMS-koden du har mottatt på din mobil. Klikk på pilen for å fortsette.

Du har nå adgang til en ny organisasjon i Prepare, og kan skifte mellom de forskjellige organisasjonene øverst i høyre hjørne.