Hvordan endrer jeg min personlige e-post og mobilnummer?

Det er viktig at du alltid holder dine brukerinnstillinger oppdatert og har registrert riktig personlige e-postadresse til brukerkontoen din. Skulle du en dag glemme ditt passord, er det din personlige e-post du skal bruke for å få skiftet til et nytt passord.

slik endrer du din personlige e-post:

• logg inn i FirstAgenda Web
  • klikk på ditt brukernavn øverst til høyre på siden å vælg "Rediger profil"

• i feltet E-post (Personlig) og feltet Mobilnummer skriver du inn din nye e-postadresse og mobilnummer. Siden lagres automatisk..

Merk: får du beskjed om at e-postadressen allerede er i bruk, skal du kontakte din organisasjon sin administrator.