Kan jeg lese møter hvis jeg er offline?

Ja, men før mulig må agendaen eller rapporten bli gjort tilgjengelig offline. Dette må gjøres mens det fortsatt er online.

Merk at en administrator av komiteen må ha aktivert funksjonen frakoblet før det er mulig å lage møter offline.

For å få et møte tilgjengelig offline:

• logg på Prepare app'en
  • velg møtet som du ønsker å lese når du er offline.
  • på forsiden av møtet, skal du klikke på "Download" nederst i høyre hjørne

• sett 'skyteren' til blå i dialogboksen "Tilgjengelig offline" . Møtet lastes etterfølgende ned på din iPad. Tiden det tar å downloade, avhenger av størrelsen på møtet

Dagsorden er tilgjengelig offline

• klikk Ok i dialogboksen "Download gjennomført"

Din dagsorden kan nå leses i offline-mode. "Download"-knapp har skiftet farge til blå

Det betyr at møtet er lastet ned på din iPad.

I venstremenynen fremgår det hvilke dagsordener i utvalget du kan lese i offline-tilstand. Kikk etter den lille grønne nedadgående pilen, nede til høyre for hver enkelt dagsorden. Som vist på bilde nedenfor.