Hvordan endrer jeg min firesifrede offline-kode?

Du kan kun endre din firesifrede offline-kode mens app'en er tilkoblet Internet og er online. Du kan heller ikke endre kode mens du har app'en i flymodus.

SLIK ENDRER DU DIN FIRESIFREDE OFFLINE-KODE

• logg inn i FirstAgenda app'en
  • gå inn på forsiden af et møte
  • Trykk på "Offline" -knappen nederst til høyre
  • klikk på skift offline-kode

• inntast din nye offline-kode. Den blir lagret automatisk etter at du har skrevet den inn.

NB: Hvis du har satt din FirstAgenda app i offline-tilstand (inne i app'en) og du logger ut, og videre ikke kan huske din firesifrede kode, blir du nødt til å installere app'en på nytt. Du kan finne en veiledning for gjeninstallasjon her. Når du har lastet den ned på nytt, kan du logge inn med ditt FirstAgenda login, og dermed endre din offline-kode. Hvis du har satt selve iPaden i flymodus, og glemt din kode, skal du koble fra flymodus, og følge samme veiledning som ovenfor.