Hvordan skriver jeg notater?

Se hvordan du lager notater i FIRSTAGENDA

I en dagsorden kan du skrive notater til både saksfremstillinger og i vedlegg. Dine notater kan ses i saksfremstillingen og vedleggene, men også i notatoversikten. Dine notater er personlige og kan kun ses av deg.

SLIK LAGER DU NOTATER PÅ IPAD:

• velg en saksfremstilling eller et vedlegg
  • Hold fingeren nede på skjermen for å få frem verktøymenyen
  • velg notat ved å dra fingeren opp til notat-ikonet
  • opprett et notat ved å merke av "Lag notat"

• når du har skrevet notatet, klikk på checkmarket for at lagre notatet.

SLIK LAGER DU NOTATER PÅ WEB:

• velg en saksfremstilling eller et vedlegg
  • klikk med musen på stedet i teksten hvor du vil lage et notat. Trykk en gang med venstre museknapp.
  • velg notat-ikonet

• hermed kommer det opp et tekstfelt hvor du kan skrive ditt notat
  • når du har skrevet notatet, klikk på checkmarket for at lagre notatet.

Bemerk: Notene er personlig og kan ikke deles med andre. Har du fortsatt ønsker å dele notatet i en felles kommentar, kan du kopiere teksten og skape en delt kommentar.