Linker i saksfremstillinger og vedlegg

Fungerer linker i saksfremstillinger og vedlegg?

På iPad er det mulig å klikkeseg inn i alle linker i saksfremstillinger og vedlegg. Dette gjelder både de som er overført fra et sak- og arkivsystem og de som er opprettet direkte i web.firstagenda.com.

Fra web.firstagenda.com fungerer linker i saksfremstillinger og vedlegg ikke. Dette skyldes at dokumentene i FirstAgenda Web vises som bilder istedet for PDF-filer. Du har likevel mulighet for å åpne linker hvis du klikker på "PDF"-knappen øverst til høyre.