Hvordan får jeg vist dokumenter i full skjerm?

Slik SER du dokumenter i full skjerm:

Både saksfremstillinger og vedlegg kan ses i fullskjerm på iPad og i webversjonen. I fullskjermvisningen kan du også bruke funksjonene om å lage notater, gjøre markeringer og dele kommentarer.

WEB:

• Velg et dokument som skal vises i fullskjerm.
  • Trykk på det lille svarte krysset øverst på siden for å se dokumentet i full skjerm.

• Velg om dokumentet skal vises loddrett eller vannrett via knappene øverst til venstre.

• Klikk på det røde krysset ytterst til høyre for å lukke fullskjermvisningen igjen.

Merk: I webversjonen av Prepare kan du også få full visning ved å klikke på PDF-linken i øverste høyre side. Men vær oppmerksom på at du ikke kan ta notater og markeringer hvis du benytter PDF-visningen.

ipad:

• Velg det dokumentet du vil ha vist i fullskjermvisning. Trykk på det svarte liste-ikonet øverst til venstre for klokken for å se dokumentet i fullskjerm.

• Trykk på liste-ikonet igjen for å komme tilbake til normalvisning.