Hvor redigerer jeg i min brukerprofil?

Det er kun mulig å redigere i din brukerprofil i webversjonen av Prepare.

Det er viktig at dine opplysninger er korrekte - særlig din e-postadresse og ditt mobilnummer, som du får bruk for hvis du skulle glemme ditt passord for pålogging.

slik redigerer du din brukerprofil

• logg inn via https://web.firstagenda.com
  • klikk på brukernavnet ditt øverst til høyre og velg "Rediger profil"
  • velg det elementet du vil rette innstillingene for. Husk å klikke Lagre for at endringen skal slå gjennom

hva kan du endre på din brukerprofil

E-post (personlig)
Det er viktig at din private e-postadresse er registrert riktig, da det er denne e-posten det blir sendt mail til hvis du skulle glemme ditt passord.

Mobilnummer
Ved endring av passord, blir det sendt en SMS-kode til ditt mobilnummer. Sjekk at nummeret er korrekt.

Velg ditt språk
Det språket du velger her, vil være det språket som Prepare oversettes til i webversjonen. Du kan velge mellom norsk, dansk, svensk, tysk eller engelsk.

Hvis du vil endre språket i Prepare appen, kan du se hvordan det gjøres på Apples hjemmeside. Slik innstilles språket på din iPad. Merk at det er på brukernivå du velger språk. Hvis det er på organisasjonsnivå språket skal endres, skal det gjøres av en administrator under menyen "Innstillinger" i administrasjonsdelen av Prepare.

Varslinger / notifikasjoner
Her kan du velge om du vil varsles pr. e-post hvis en bruker har delt en kommentar med deg, samt hver gang en dagsorden ligger klar til å bli lest i Prepare. Merk at varslingen vil bli sendt til din jobbmail. Altså den e-postadressen som står under "E-post (arbeid)".

Ønsker du å endre din jobbmail for organisasjonen, skal du kontakte en administrator.

Bilde
Hvis du ikke allerede har lagt til et bilde, vil vi anbefale at du gjør dette. Ditt profilbilde blir vist når du deler kommentarer, slik at de du deler kommentarer med raskt ser hvem som sender en beskjed.

Merk: Bildet må fylle max. 5MB.

Endre adgangskode
Du kan raskt skifte ditt passord for login hvis du ikke er fornøyd med det du har. Se hvordan du skifter passord her.

andre informasjoner

Support e-post
Her kan du få opplyst e-postadressen på adminsitratorene i din organisasjon. De kan hjelpe deg hvis du har spørsmål til Prepare.

Alle andre innstillinger under din brukerprofil kan administratorer 'slå på' for deg, så kontakt en av administratorene av Prepare i din organisasjon - eksempelvis hvis du vil ha rettet i ditt navn.