Hvor finner jeg "Ekstra materiale"?

HVOR FINNER JEG EKSTRA MATERIALE?

ipad

• logg inn i FirstAgenda app'en
  • gå til forside av et møte i et utvalg med Ekstra materiale
  • trykk på "Ekstra materiale >" ​

• når du har trykket på "Ekstra materiale >" vil du se alle mapper med dokumenter som er tilgjengelig i Ekstra materiale. Dokumenter som ikke er i en mappe vises ved siden av mappene.

web

• logg inn på FirstAgenda via https://web.firstagenda.com
  • gå til forsiden av et møte i et utvalg med ekstra materiale
  • i venstre side under dagsordensakene finner du mapper og dokumenter med Ekstra materiale