Hvor er utskriftsknappen?

Det finnes ingen utskriftsknapp i Prepare.

Vi har holdt fast i at Prepare er et digitalt møtesystem, et av formålene er at løsningen skal nedskjære utgifter på print og papir.

Enkelte ganger, har vi mottatt henvendelser fra kunder som ønsker en utskriftsknapp, men disse ønsker har med tiden ebbet ut. Våres opplevelse er at brukerne er glade for, at man feks. kun behøver å ta med seg en iPad til et møte, isteden for store bunker med papir.

Men Hvis jeg skal printe ut noe...

Da kan du alltid lagre et punkt som PDF via https://web.firstagenda.com

• logg på Prepare
  • klikk på det bilag eller saksdokument, du ønsker å printe.
  • klikk på PDF-linken øverst til høyre

• Bruk utskrifts-funksjonen i PDF-programmet

Gjenta handlingen for hvert enkelt dokument du ønsker å printe.