Hvilken nettleser bruker jeg?

Hvis du ringer inn til First Agendas support, slik kan det være fint for vår support å vite, hvilken nettleser (Internet Explorer, Chrome, Safari, etc.) du bruker, når du bruker FirstAgenda på nettet.

Hvis du ikke er klar over, hvilken versjon av nettleseren du har på PC-en slik kan du finne hjelp ved å klikke på linken nedenfor. Her kan du se nøyaktig, hvilken nettleser du bruker, og hvilken versjon af nettleseren du har: