Slik gjeninstallerer du din Prepare App

For å installere appen på nytt må du først slette din nåværende installasjon av appen.

SLIK SLETTER DU DIN Prepare APP:

• hold fingeren på Prepare app'en
  • etter ca. 2 sekunder, begynner ikonet å riste.
  • slett ved å klikke på det lille krysset i hjørnet av Prepare ikonet

Når du har slettet app'en, skal du installere den på nytt. Finn den igjen i App Store på din iPad.

SLIK INSTALERER DU FIRST AGENDA APP'EN IGJEN:

• trykk på App Store ikonet på din iPad
  • bruk søkefunksjonen i øverste høyre hjørne - søk etter Prepare by FirstAgenda
  • trykk på den lille skyen med pilen. Dermed vil iPaden hente Prepare app'en igjen
  • når installasjonen er ferdig, skal du klikke på Åpne for å åpne app'en igjen

Bemerk: at du behøver en Apple-ID for å hente app's i App Store. Er du ikke logget inn i App Store på din iPad, vil du bli bedt om å logge inn. Les mer om Apple-ID.