Ingen iPad - hva gjør jeg?

Prepare kan benyttes både via Prepare app'en på en iPad og på hvilken som helst enhet med browser og web-adgang. Det vil si at du kan bruke Prepare på f.eks. en Windows Surface, Google Nexus eller en annen tablet - det skal bare være via våres web-adgang: https://web.firstagenda.com

Via web-adgangen har du de samme muligheter som på iPad'en, de to brukergrenseflater er ganske like. Det er enkelte fordeler på iPad'en i forhold til web, som f.eks. at saksfremstillinger har en bedre lesbarhet.

Inntil videre har vi prioritert å utvikle en app til iPads, da den er den mest populære tablet i øyeblikket. Men vi holder naturligvis fortsatt øye med markedsutviklingen.