Hvordan oppdaterer jeg app'en?

Hvis det er en ny oppdatering til app’en, vil du automatisk få vite det når du prøver å logge inn på FirstAgenda.
Du har også mulighet til å instille din ipad til å oppdatere automatisk:

SLIK OPPDATERER DU APP'EN AUTOMATISK:

• lukk app’en ned.
  • gå inn i Innstillinger og trykk på iTunes & App Store
  • finn Automatiske overførsler og deretter Oppdateringer
  • aktiver automatisk oppdatering av apps, ved å endre "skyteren" til grønn

endrer "skyteren" til grønn for automatisk opdatering

Vi anbefaler at du holder app’en oppdatert, slik at du alltid har den seneste versjonen av FirstAgenda, for å sikre deg en best mulige brukeropplevelse.