Hvordan logger jeg inn med Touch ID?

HVORDAN LOGGER JEG INN MED TOUCH ID?

For å kunne logge inn med Touch ID, må du ha en iPad som støtter denne funksjonen. Du aktiverer og logger inn med Touch ID på følgende måte:

• Du skal åpne iPad'ens innstillinger, og velge "Touch ID og adgangskode"
  • Du skal nå legge til ditt fingeravtrykk, så du kan bruke det til å låse iPad'en opp.
  • Åpne First Agenda app'en, og trykk på den hvite 'knappen' for å aktivere Touch ID.

• Aktiver Touch ID
  • Når du har aktivert Touch ID, skal du logge inn og ut av FirstAgenda med dine innloggingsopplysninger. Etter dette kan du logge inn med Touch ID.