Hvordan innstiller jeg språket?

Slik innstiller du språket

iPad

Du kan ikke innstille språket direkte i app’en. Du skal gjøre det i iPad’ens generelle innstillinger.

• lukk app’en ned
  • finn app’ens Innstillinger på din ipad og trykk på den
  • trykk på Generelt
  • gå ned på siden og velg Språk og område
  • trykk på iPad-språk og endre til det språket du foretrekker. (Hvis du for eksempel ønsker å endre språket til engelsk: velg Engelsk, trykk OK. iPad’en vil nå spørre om du vil endre språket, trykk Fortsett)

Velg det språk du foretrekker

• du har nå endret språket til engelsk både på ipad'en og i FirstAgenda app'en

Web

• logg inn via https://web.firstagenda.com
  • Klikk på navnet ditt øverst til høyre
  • velg "Rediger profil"
  • Velg et språk du vil bytte til. Siden lagrer automatisk.

Se mer: Hvor redigerer jeg i min brukerprofil?