Hvordan får jeg Prepare på min iPad?

For å kunne bruke Prepare app’en, skal du hente den i App Store.

• trykk på App Store ikonet på din iPad
  • Bruk søkefunksjonen, øverst i høyre hjørne – søk etter Prepare by FirstAgenda
  • (kontroller at "Filters" er satt til "bare iPad")
  • trykk på Installer
  • når installasjonen er ferdig, skal du klikke på Åpne for å starte app’en med det samme
  • du kan også laste ned programmet ved å følge denne linken fra iPad: Få Prepare

Du skal ha et Apple-id for å hente app’s i App Store. Er du ikke logget inn i App Store via din iPad, vil du bli bedt om login-opplysninger. Les mer om Apple-id.

You voted 'down'.