Hvordan kan vi hjelpe?

Kan jeg slette mine delte kommentarer?

Nei.

Del kommentaren-funksjonen i Prepare fungerer slik at du ikke kan slette dine beskjeder etter at du har sendt dem. 

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?

Hvordan kan vi gøre det bedre?