Kan jeg navngi mine gruppesamtaler?

Ja. Fremfor å få vist alle navnene på medlemmene du har delt kommentarer med, kan du navngi samtalen til for eksempel "Styret", eller noe annet relevant. På den måten kan du raskt og enkelt velge den gruppen av medlemmer du ofte deler kommentarer med.

Merk: Alle utvalgsmedlemmene i samtalen kan endre navnet, og alle medlemmene i samtalen kan se når navnet endres på gruppesamtalen.

Slik navngir du din gruppesamtale (web.firstagenda.com)

• finn det stedet i dokumentet hvor du vil starte en delt kommentar
  • klikk på blyanten til høyre for den samtalen du ønsker å navngi

• skriv inn det navnet du vil gruppen skal ha - f.eks. "Styret".o

• klikk på den oransje v'en for å lagre
  • du har nå navngitt gruppesamtalen

Slik navngir du din gruppesamtale i app'en

• finn det stedet i dokumentet hvor du vil starte en delt kommentar
  • klikk på info-ikonet til høyre for gruppesamtalen som du ønsker å navngi

• skriv inn det navnet du vil gruppesamtalen skal ha - f.eks "Styret".

• klikk på den blå OK-knappen på iPad-tastaturet for å lagre
  • du har nå navngitt samtalen

Du kan alltid endre navnet på gruppesamtalen ved å klikke på info-ikonet på et senere tidspunkt.