Hvordan kan vi hjelpe?

Kan jeg dele kommentarer med grupper?

Ja - så snart du har valgt de utvalgsmedlemmene du vil dele kommentarer med, blir det automatisk opprettet en gruppe, ut fra de utvalgsmedlemmene du har lagt til. 

Gruppen vil dermed være synlig øverst på listen under "Nylige kontakter" over utvalgsmedlemmene, slik at du kan bruke den samme neste gang du vil dele en kommentar. 

Info: Har du en gruppe som består av mange utvalgsmedlemmer, kan du holde musen over navnene for å få vist hele navnelisten. På iPad klikker du på det oransje info-ikonet til høyre for gruppen. 

Du kan opprette så mange grupper med så mange utvalgsmedlemmer som du vil. Det samme utvalgsmedlemmet kan også velges inn i flere forskjellige grupper. 

Når du har opprettet en gruppe med utvalgsmedlemmer vil de medlemmene som er valgt inn i din gruppe også få gruppen lagret i sin egen oversikt. Dette er en fordel hvis du eller dine kolleger jevnlig har behov for å kommunisere med hverandre i utvalget. 

Les mer om hvordan du deler en kommentar her: Hvordan deler jeg en kommentar?

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?