Hvordan vet jeg om noen har delt en kommentar med meg?

Når du mottar en delt kommentar får du en notifikasjon flere ulike steder.

VARSLINGER PÅ IPAD:

• hvis du er logget ut av FirstAgenda-app'en, vil du motta en varsling i iPad'ens beskjedsoversikt. Når du trykker på varslingen blir du bedt om å logge inn i app'en og deretter blir du ført videre til den dagsordenen hvor den delte kommentar ligger.

• hvis du er logget inn i FirstAgenda-app'en mens der blir delt en kommentar med deg, blir du varslet med den lille klokken som du finner øverst i midten av app'en.
  • trykk på klokken for å se listen over varslinger. Trykk på varslingen for å komme videre til den aktuelle delte kommentar.

SLIK FÅR DU VARSLINGER TIL WEB

• når du mottar en delt kommentar og gjerne vil lese den på web.firstagenda.com fremfor FirstAgenda-app'en, så kan du velge å få en e-postvarsling. Du slår på e-postvarslinger ved å gå inn på din profil.