Hvordan deler jeg en kommentar?

Med den nye del kommentar-funksjonen har du mulighet for å dele dine tanker omkring et emne, både før, under og etter et møte.

Klikk på videoen under for å se hvordan du deler en kommentar med en annen møtedeltager.

SLIK DELER DU EN KOMMENTAR

• Velg den dagsordenen hvor du vil skrive en kommentar i
  • iPad: hold fingeren nede på skjermen og før fingeren opp til ´Del kommentar'-ikonet.
  • Web: Venstreklikk med musen, og velg 'Del kommentar'-ikonet.
  • Velg en eller flere personer som du gjerne vil sende en beskjed til
  • Trykk på 'Skriv beskjed'
  • Skriv din kommentar og trykk så på send

NB: Når du først har sendt en beskjed, kan den ikke slettes igjen.