Hvordan tester jeg at det er 'svar' igjennom?

Innen du oppsetter en Scheduled task til automatisk overførsel av dagsordener og protokoller til FirstAgenda, vil det være en god idé å foreta en manuel test for å sikre at man kan overføre dagsordener via upload-klienten.

Slik lager du en Svar-igjennom-test:

• innstaller først FirstAgenda Upload-klienten og godkjenn serveren. Les mer om innstallasjon av upload-klienten
  • plasser en test-dagsorden i den mappe hvor dagsorden skal sendes til FirstAgenda
  • gå deretter til mappen med installationsfilene og kjør filen FirstagendaStarter.exe
  • logg på FirstAgenda og velg menyen Utvalg
  • klikk på det utvalg hvor testdagsordenen er laget
  • knytt deg til utvalget og gjør deg til dagsordensamler
  • velg deretter menyen Møter
  • hvis overførslen er vellykket, vil testdagsorden legge seg unde kolonnen Versjon under innlesning
  • klikk evt. ind på møtet og sjekk at det ser riktig ut.