Hvordan eksporterer jeg en dagsorden?

Veiledning nedenfor viser deg hvordan du henter dagsordener og referater ut fra Prepare.

• logg på Prepare på web.firstagenda.com
  • klikk på PDF-modul
  • marker de dagsordener eller referater du ønsker å hente ut fra Prepare. Bemerk at du utelukkende vil se dagsordener fra utvalg som du er ansvarlig for.
  • velg om du vil inkludere vedlegg.
  • velg om vedleggene skal legge seg etter hver sak (om ikke vil alle vedleggene legge seg samlet etter dagsordenen/referatet).
  • velg om du vil ha beslutninger med (gjelder kun for møter opprettet manuelt i Prepare).
  • Velg om lukkede saker og vedlegg skal inkluderes i PDF-filen

• klikk på Opprett PDF

Den snurrende sirkelen signaliserer at eksporten har startet. Når eksporten er ferdig vil du motta en varsling i din e-post. Klikk på linken i e-posten.

Innen du kan få vist PDF'en, skal du logge inn i Prepare for å identifisere deg. Hvis du ikke vil vente på e-posten, har du også mulighet for å klikke F5 mens du står på PDF-modul-siden i Prepare. Hvis PDF'en er klar, vil den snurrende sirkelen skrifte til en grønn godkjent-markør.

• trykk på Last ned PDF for å se dagsordenen eller referatet i PDF-format.