Hvordan kan vi hjelpe?

Hvordan endrer jeg i de generelle innstillinger?

Du skal være administrator for å kunne rette i de generelle innstillinger. 

Sådan ændrer du de generelle indstillinger

  • velg sidemenuen Innstillinger
  • velg den innstilling du ønsker at endre
  • klikk Gem 

Merk: at alle endringer som er gjort under Innstillinger slår igjennom for alle brukere. 

oversikt over innstillinger

Språk

  • Det valgte språket vil slå igjennom i Prepare og i e-mailer utsendt fra Prepare. Den enkelte møtedeltaker kan også endre språk under sin profil.

Login

  • Antall dager mellom endring av passord: velg hvor mange dager der skal gå før en bruker bliver bedt om å endre sit passord.
  • Antal tilladte fejl logins: velg hvor mange ganger en bruker kan skrive feil passord før brukerens login bliver sperret.

Kommunikasjon

  • Skjul historikk på forsiden: Som standard kan møtedeltakerne se en historie på forsiden av alle dagsordenene og minuttene som viser en oversikt over hvem som har gitt ut dagsordenen / posten og hvilke endringer som er gjort. Hvis du ikke vil se en historie, er denne funksjonen aktivert.
  • Vis møtesluttid: viser et møte sluttid på møtesiden.
  • Vis titel for lukkede saker: Som utgangspunkt er de lukkede saker bare synlige for medlemmer av en komité. Aktiveres "Vis tittel for lukket punk", kan brukere som ikke er medlemmer av komiteen også se tittelen på elementet, men de vil IKKE se innholdet i punktet.
  • Vis PDF nedlasting linken på dagsordenen: En "PDF" -knapp vises øverst til høyre for et agendapunkt, i alle agendaer og minutter. Dette gjør det mulig for møtedeltakere å skrive ut innholdet i en dagsorden.
  • Vis kommentarer i e-postvarslinger: Tillater innhold fra delte kommentarer som skal vises i e-postvarsler.

iPad

  • Timeout på iPad (minutter): Angi hvor lang tid det tar for en sluttbruker å logge på første agenda-appen ved inaktivitet. Velg mellom 10 min. og opptil 5 timer.
  • Slett lokal lagring på iPad: Som utgangspunkt blir data fra Preparate lagret i iPads lokale lagring. Det optimaliserer svartider og ytelse ved å bruke av Prepare. Slå på "Slett lokalt lager" til hvis du vil slette data for alle brukere. Sletting av data vil føre til at dokumenter lastes på nytt når brukeren logger seg på Prepare app på nytt.
    • Merk: Når "Slett lokalt lager" er slått på, kan ikke offline-møter ikke hentes.

Dagsordenansvarlig

  • Kan dagsordenansvarlige administrere brukere?: Aktivert hvis dagsordenansvarlig må opprette brukere og tildele og deaktivere brukere til komiteer som dagsordenansvarlig er ansvarlig for.

Brukere

  • Aktive brukere av organisasjonen: Tallet viser hvor mange aktive brukere som er opprettet i organisasjonen. Deaktiverte brukere teller ikke med.

Support

  • Support e-post, telefon, etc .: Oppgi kontaktdata på personen eller supporten i organisasjonen din som har support på Prepare. Det er viktig å oppdatere disse dataene kontinuerlig, da informasjonen er vist i blant annet e-post fra Prepare til sluttbrukere.

Laste opp innstilling

  • Se serverinformasjon, siste opplasting, etc.

Ekstra moduler

Hvor godt besvarede denne artikel dit spørgsmål?

Hvordan kan vi gøre det bedre?