Hva kan Prepare Integrasjons API?

Med vår integrasjons-API får dere mulighet til å hente åpne data fra Prepare og vise dagsordener og referater på eksempelvis deres nettsted og hjemmeside.

Ved hjelp av forskjellige endpoints velger dere selv hvilke data som er relevante for dere, og hvordan de skal presenteres.

For å få tilgang til Prepare Integrasjons-API skal dere har utlevert noen nøkler fra oss.

Er du interessert i å høre mer om hvordan vår API er, er du velkommen til å kontakte oss på support@firstagenda.com

Se integrasjons-api endpoints