Søgning i appen version 5.8.2 fejler

Dato:
07.05.2020
Type:
Status:
Løst

Opdatering 11/5-2020 kl. 12.15

Den nye version af appen er klar i appstore. Når man har opdateret sin app, så vil fejlen være løst.

Bedste hilsner

FirstAgenda teamet

Opdatering 11/5-2020 kl. 10.15:

Vi har fundet årsagen til fejlen og løst den. Rettelsen kommer ud med version 5.8.3, som vil være tilgængelig i Appstore snarest muligt.

Bedste hilsner

FirstAgenda teamet

Der er i øjeblikket problemer med søgning i app version 5.8.2.

Når I laver en søgning i app version 5.8.2, så kan I opleve, at der kommer en fejlbesked frem og ikke et søgeresultat.

Vi er i gang med løse fejlen.

Bedste hilsner

FirstAgenda teamet.