Problemer med FirstAgenda

Dato:
30.03.2020
Type:
Status:
Løst

OPDATERING kl. 16.55:

Lidt i 17 kunne vi konstatere, at alt kører normalt igen. Vi holder et skarpt øje med serverne i aftenens løb og laver en hændelsesbeskrivelse, som I vil få adgang til, så snart vi har et nærmere overblik.

Vi beklager endnu engang de gener, det har medført for jer i dag.

Bedste hilsner

FirstAgenda teamet

OPDATERING kl. 16.40:

Det ser ud til, at vi har hul igennem. Vi giver et endeligt "go", så snart vi er færdige med at teste forskellige scenarier, og vi ved at alt igen kører, som det skal.

OPDATERING kl. 15.00:

Vi arbejder på højtryk på at få løst problemer med login og adgang til møder i FirstAgenda.
Hvis du har har mulighed for at hente en PDF-udgave af dit møde i dit ESDH,s og sende den ud pr mail til mødedeltagerne, så vil vi anbefale det.
Vi skal nok holde jer opdaterede, så snart der er nyt.

OPDATERING:

I kan nu logge på FirstAgenda, men der er fortsat problemer med at tilgå møder og dagsordenpunkter. Vi arbejder så hurtigt vi kan for at løse problemet.

Vi har i øjeblikket problemer med en server, som gør at I ikke kan logge på, og at I oplever at FirstAgenda fryser. Vi arbejder på højtryk for at løse problemet. Vi beklager meget den forstyrrelse det måtte give. Mvh FirstAgenda teamet