Kø på behandling af filer

Dato:
16.09.2020
Type:
Status:
Løst

kl. 13:00

Problemet er løst og vi er tilbage i normal drift.

kl 12:50

Køen er næsten afviklet og vi forventer normal drift inden for de næste 10 minutter.

Årsagen var at der kom mange store dagsordener ind på samme tid, så vi har derfor tilsluttet flere servere til at håndtere presset.

kl. 11:15

Vi har i øjeblikket kø på behandling af filer. Vi arbejder på at løse problemet.

VIGTIGT: Undgå venligst at publicere samme dagsorden til FirstAgenda flere gange, da det vil belaste systemet unødigt.

Hold øje med driftsinfo på forsiden af FirstAgenda (efter login) for opdatering.

Vi beklager de forstyrrelser det medfører.

De bedste hilsner

FirstAgenda Teamet