Hvorfor kan jeg ikke vælge min egen afdeling, når jeg opretter dialoger?

Hvis du ikke kan vælge din egen afdeling (Organisationsenhed) i dropdown menuen, når du opretter dialoger, så skyldes det, at du ikke er enhedsadministrator i afdelingen.

Når du opretter dig som Intern medarbejder (AD-bruger) i LetDialog, så får du pr. automatik mulighed for at vælge en afdeling (organisationsenhed).

Har du oprettet din bruger med NemID eller med e-mail og brugernavn, så vil du ikke have mulighed for at oprette dialoger. Kontakt da din LetDialog-administrator.