Hvad betyder aktiv-status?

Vær opmærksom på at denne artikel vedrører en ældre version af LetDialog. 'Aktiv-status' hedder nu 'Tilstedeværelse' - Læs mere om det her

Image
Gammelt LetDialog logo

I LetDialog er det muligt for dig at sætte en aktiv-status, der viser om du er online eller offline. Hertil har du mulighed for at skrive en statusbesked, som vil være tilgængelig ud fra din profil i dialogerne.

Dette er med til at du løbende kan forventningsafstemme med borgerne omkring, hvornår du er tilgængelig på LetDialog.

Obs. Funktionen er kun tilgængelig for brugere, der logger ind med ADFS

Sådan aktiverer du aktiv-status

• Klik på dit navn øverst til højre

• Klik på Skift aktiv-status

Image
Klik på dit navn øverst til højre

• Ud fra Aktiv-status kan du slå til eller fra om du er online

Image
Slå til om du er online eller offline

• Du har også mulighed for at Statusbesked til. Statusbeskeden består i en kort besked på maks 150 tegn. Du skal også vælge hvornår statusbeskeden skal nulstilles

Image
Skriv en statusbesked og vælg hvornår den skal nulstilles

• Klik til slut på Gem

Hvor kan man se aktiv-status og statusbesked?

Aktiv-status og statusbesked kan ses af alle øvrige brugere i AD-brugerens dialoger. De kan ses forskellige steder:

1. Over navnet på brugernes beskeder i dialogerne

Image
Aktiv-status i dialogerne

2. Ved klik på cirkel med initialer øverst i dialogen

Image
Aktiv-status ved klik på cirkel med initialer i dialog

3. I deltagerlisten under dialogen

Image
Aktiv-status i deltagerlisten