FirstAgenda Live - Opsætning af nye udvalg

Når du skal have nyt udvalg over i FirstAgenda Live fra FirstAgenda Prepare, så skal du i første omgang ind i FirstAgenda Prepare og sætte udvalg op, så det kan overføres til FirstAgenda Live.

Nedenfor kan du læse, hvordan du gør et udvalg klar til overførsel:

Sådan finder du indstillingerne til publiserings API'et

• Log ind i FirstAgenda Prepare som administrator

• Klik på Publicerings API i venstremenuen

Image
Publicering

• Ud fra feltet 'Startdato for publicering' vælger du datoen for hvornår dagsordenen skal publiceres fra FirstAgenda Prepare til FirstAgenda Live.

• Klik på Gem for at gemme datoen.

Tilføj eller fjern udvalg fra FirstAgenda Live

Image
Tilføj eller fjern udvalg fra FA Live

Klik på Rediger for at tilknytte de udvalg, som du ønsker skal kunne præsentere dagsordener på FirstAgenda Live. Som udgangspunkt vil der ikke blive vist titler på lukkede punkter, men kun titlen "Lukket punkt" vil fremgå i oversigten.

Hvis du ønsker at der skal fremgå en titel på et lukket punkt i FirstAgenda Live, skal du sætte et flueben i kolonnen 'Vis titel på lukkede punkter'.

Tilføj FirstAgenda Live til appen for slutbrugere

• Klik på Udvalg i venstremenuen

• Klik på det udvalg du ønsker skal bruge FirstAgenda Live

• Slå skyderen til ud fra Tillad FirstAgenda Live

Image
Slå skyderen til ud fra 'Tillad FirstAgenda Live'

• Klik på Gem