Sådan tilknytter du en sag med ESDH-integration

Du kan tilknytte en WorkZone-sag til det pågældende møde under punktet "ESDH-integration". Der er mulighed for enten at oprette en ny eller finde en eksisterende sag.

Opret sag

• Ønsker du at oprette en sag skal du aftjekke boksen ud for "Opret sag"
  • Vælg dernæst sagsgruppe og ansvarlig enhed

Find sag

• Ønsker du at finde en sag, skal du aftjekke boksen ud for "Find sag"
  • Søg på enten sagstitel eller sagsnummer. Er disse ukendte, kan du få vist favoritter eller de seneste WorkZone-sager, såfremt denne er brugt hyppigt

Husk at afslutte oprettelsen ved at klikke på "Opret "