Hvordan fjerner jeg et medlem fra et udvalg?

For at kunne fjerne et medlem fra et udvalg, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Udvalg.

• Herfra skal du finde det udvalg du ønsker at fjerne medlemmet fra og klikke på det.
  • Scroll nu ned til boksen Medlemmer i udvalget og du vil blive mødt af listen over alle de medlemmer, som er tilknyttet netop dette udvalg.
  • Under medlemmets navn finder du de to muligheder 'Rediger' og 'Slet'.
  • Hvis du ønsker at fjerne medlemmet, skal du blot klikke på Slet og medlemmet slettes fra dette udvalg, men beholder deres medlemsrolle i FristAgenda Management.

Med ét enkelt klik på Slet, er brugeren nu fjernet fra udvalget.