Hvordan opretter jeg en mødeskabelon?

Vores mødeskabeloner er en standard for, hvordan et møde skal se ud.

Funktionen er nyttig, hvis I holder faste møder hver måned og mødet foregår på samme tid og sted. Det kan også være, at der som oftest, er det samme på dagsordenen. Ved at bruge en mødeskabelon kan I oprette et standardmøde, som indeholder de pågældende oplysninger om tid og sted samt de ønskede standard-dagsordener.

• Klik på skabeloner i navigationsbaren i toppen
  • Vælg mødeskabeloner

• Klik på Opret ny i højre hjørne. Under Mødeskabeloner til venstre fremgår de aktuelle mødeskabeloner, mens den valgte mødeskabelon fremgår til højre.
  • Navngiv skabelon
  • Klik opret
  • Vælg standard tid for møde
  • Vælg standard mødested
  • Vælg dagsordensskabelon i dropdown og klik tilføj
  • Du kan nemt tilføje flere dagsordener ved at klikke tilføj igen
  • Klik derefter gem ændringer

Mødeskabelon kan nu gøres tilgængelig