Hvilke indstillinger kan jeg ændre på en punktskabelon?

Hvis du ikke allerede har oprettet en ny punktskabelon kan du ikke foretage ændringer. Lær hvordan du gør her: Opret punktskabelon.

1. Tilføj de feltskabeloner der ønskes – Eksempelvis kunne der være 3 felter, et felt til hhv. sagsfremstilling, indstilling fra sagsbehandler og slutteligt et beslutningsfelt.
    • Vælg felt i dropdown
    • Klik tilføj når feltet er valgt
  2. Når felter er tilføjet, vil det være muligt at:
    • Justere rækkefølgen på felter. Dette gøres ved at trække rundt på felterne
    • Slette et felt
    • Redigere indholdet af feltskabelonen.
      • Dette gøres ved at klikke rediger, hvorefter standardindholdet i feltskabelonen kan redigeres.
      • Det vil også være muligt at vælge en liste af prædefinerede/standardtekster, som kan vælges af den sagsbehandler/bidragsyder som skal udfylde punktet.
  3. Punktskabelonen kan nu gøres tilgængelig.