Hvilke indstillinger kan jeg ændre på en dagsordensskabelon?

Du kan foretage forskellige ændringer af dagsordensskabelonerne. Nedenfor har vi listet dine muligheder:

• Nye punkter er åbne – Her vælges om et nyoprettet punkt automatisk skal være åbent
  • Standard forsidetekst – Her kan der tilføjes en standardtekst til denne dagsordensskabelon
  • Tilføj standardpunkter/punktskabeloner til dagsordensskabelonen
    1. Klik på dropdown under punkter i skabelon
    2. Tryk tilføj når punktskabelon er valgt
    3. Du kan ændre på rækkefølgen af punkterne ved drag and drop

• Når alle punktskabeloner/standardpunkter er valg til dagsordensskabelonen klikkes gem ændringer og dagsordensskabelonen kan nu gøres tilgængelig