Hvordan tilføjer jeg en rolle til et medlem?

I de forskelloge udvalg kan du tildele roller til medlemmerne, så det er lettere at skelne mellem dem.

Der findes forskellige medlemsroller. Læs om dem her.

Tildel rolle til medlem

For at tildele en rolle til medlemmerne i udvalgene, kan du følge nedenstående guide:

• Klik på Konfigurer i menubaren i toppen og herefter på Udvalg
  • Vælg nu det udvalg du ønsker at rette eller tilføje medlemsrollerne for
  • Medlemmerne skal være tilføjet til udvalget allerede, inden du kan tildele dem en rolle
  • Scroll ned til Medlemmer i udvalget og klik på Rediger
  • Herfra vil der komme en liste frem over alle de roller der er defineret i jeres organisation
  • Vælg den eller de roller som passer til medlemmet, ved at sætte flueben ud for de valgte roller
  • Finder du ikke nogle roller der passer, kan I selv oprette de medlemsroller der passer til jeres organisation
  • Husk at klikke OK efter du har sat flueben ved de valgte roller og medlemmet har fået sin rolle tildelt