Hvordan redigerer jeg et medlem i et udvalg?

For at kunne redigere et medlem i et udvalg, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Udvalg.

Herfra skal du finde det udvalg du ønsker at redigere medlemmet i klikke på det.

Scroll nu ned til kategorien Medlemmer i udvalget og du vil blive mødt af listen over alle de medlemmer, som er tilknyttet netop dette udvalg.

Under medlemmets navn finder du muligheden Rediger

Klik på Rediger og du får følgende pop-up frem:

Du har altså mulighed for at ændre:

• Medlemmets fulde navn
  • Medlemmets e-mailadresse
  • Og endeligt hvilken rolle/roller medlemmet skal besidde

Husk blot at klikke på OK for at vedtage dine ændringer. De vil nu være gemt.