Hvordan fjerner jeg et medlem fra et udvalg?

For at kunne fjerne et medlem fra et udvalg, skal du klikke på Konfigurér i menubaren i toppen og herefter vælge Udvalg.

Herfra skal du finde det udvalg du ønsker at fjerne medlemmet fra og klikke på det.

Scroll nu ned til boksen Medlemmer i udvalget og du vil blive mødt af listen over alle de medlemmer, som er tilknyttet netop dette udvalg.

Under medlemmets navn finder du de to muligheder 'Rediger' og 'Slet'.

Hvis du ønsker at fjerne medlemmet, skal du blot klikke på Slet og medlemmet slettes fra dette udvalg, men beholder deres medlemsrolle i FristAgenda Management.

Med ét enkelt klik på Slet, er brugeren nu fjernet fra udvalget.