Hvordan opsætter jeg et felt under punktinfo?

Sådan opsætter du et punkt under punktinfo

Det er administratorer og dagsordensamlere som kan konfigurere Punktinfo.

Der er ingen begrænsning på antallet af punktinfo, der kan oprettes. Punktinfo er udelukkende tilgængelige på punkter, såfremt, der er konfigureret mindst ét punktinfo.

Klik på "Konfigurer" i menubaren øverst og klik herefter på "Punktinfo".

Nu kan du redigere, slette og tilføje nye punkter under punktinfo.

For at redigere et et eksisterende punkt, klikker du på det gældende punkt. Nu kan du ændre punktet.

Ønsker du at slette et allerede eksisterende punkt, klikker du på "slet" ud fra punktet i højre side.

For at tilføje et nyt punkt klikker du på "Opret ny" øverst i højre hjørne.