Hvordan redigerer jeg en bruger?

Hvis du ønsker at redigere en bruger, skal du blot trykke på Konfigurer i menuen i toppen af FirstAgenda Management og herefter klikke på Brugere.

Klik nu på den bruger du ønsker at redigere. Så vil du blive mødt af følgende:

Brugerindstillinger:

• Her ser du brugernavnet og har mulighed for at redigere brugerens navn
  • Desuden kan du ændre e-mailadressen
  • Og endeligt kan du tilpasse sproget ved at klikke på pilen til højre

Roller:

• Her kan du gøre brugeren til Administrator ved at sætte flueben i boksen
  • Du kan også gøre brugeren til Udvalgsadministrator ved at sætte flueben i boksen
  • Eller du kan tildele brugeren begge roller, ved at sætte to flueben i alt

Login-detaljer:

• Her får du et overblik over brugerens seneste login med dato og tid eller hvis de aldrig har været logget ind på deres bruger

Husk: at klikke på Gem ændringer for at gemme de ændringer du netop har foretaget.