Hvorfor kan jeg ikke se mine møder under aktuelle opgaver?

Hvis du har oprettet et møde og det ikke fremgår under dine aktuelle opgaver på forsiden, kan det være mangel på opdatering af listen.

Din forside vil være tom, som vist nedenfor, selvom du har oprettet mødet eller fastsat deadlines.

Du løser problemet ved at klikke på Opdatér liste som vist med rød ovenfor.

Dette vil give dig en opdateret liste over møder og punkter, der kræver opmærksomhed. Bemærk at det ikke giver samme effekt, hvis du opdaterer din browser. Opdateringen skal ske gennem knappen i Management.

Eksemplet ovenfor af møder og punkter der kræver opmærksomhed er frembragt gennem Opdat´ér liste-knappen.