Hvordan opretter jeg et punkt?

Læs med hvis du vil lære hvordan du opretter punkter - også kaldet mødesager og meddelelser.

1. Gå til menuen øverst og klik på "Opret" og så på "Punkt"

2. Punktindstillinger:

• Vælg den ønskede dagsorden for punktet under "Punktindstillinger" ved at klikke på "Vælg dagsorden"
  • Vælg en punktskabelon i dropdown menuen under "Vælg punktskabelon"
  • Skal punktet på dagsordenen være åbent krydses der af i tjekboksen "Er åbent punkt

3. ESDH Integration

• Under ESDH integration vælges den pågældende sagstitel - du kan søge efter sagstitel eller sagsnummer
  • Vælg sagen ved at tjekke af i feltet ud for sagstitlen

4. Når de ønskede valg er foretaget, afsluttes oprettelsen ved et klik på  "Opret"