Hvordan sletter jeg en beslutning?

Sådan sletter du en beslutning:

1. klik på Læs dagsorden og vælg den dagsorden med en beslutning, der skal slettes
  2. vælg dagsordenpunktet du ønsker at slette en beslutning på
  3. Klik på "Redigér"
  4. Markér hele teksten i boksen og tryk på slet så feltet er tomt

1. klik på Klik her for at gå til samlet referat så du kommer ud til mødets forside.

Den slettede beslutning vises nu med orange udråbstegn på forsiden. Holdes musen over udråbstegnet vises meddelelsen "slettet - seneste version er ikke frigivet".

1. For at ændringerne slår igennem, skal du frigive referatet igen. Klik på Frigiv samlet referat