Links i sagsfremstillinger og bilag

Virker links i sagsfremstillinger og bilag?

På iPad er det muligt at klikke sig ind på alle links i sagsfremstillinger og bilag. Både dem der er overført fra et ESDH-system og dem der oprettet direkte via web.firstagenda.com.

Fra web.firstagenda.com, virker links i sagsfremstillinger og bilag ikke. Dette skyldes at dokumenterne i webversionen af FirstAgenda, vises som billeder i stedet for PDF-filer. Du har dog mulighed for at åbne links alligevel fra web, hvis du klikker på "PDF" knappen øverst til højre.