Kan jeg søge i Prepare?

Ja, du kan søge i dine dagsordener, referater og bilag, både på iPad og på Web.

Bemærk: Alle dagsordner og referater fra 2013 og frem kan søges frem i Prepare. Referater fra før 2013 skal indlæses igen, før de kan søges frem i Prepare.

Du kan søge på tværs af udvalg og møder i din organisation. Hvis du er medlem af flere organisationer skal du vælge den organisation, du gerne vil søge i. Du kan søge i PDF'er og øvrige dokumenter men ikke i billedfiler.

se her hvordan du søger i Prepare på iPad:

Søgning på web: