Hvor redigerer jeg min brugerprofil?

Det er kun muligt at redigere din brugerprofil via webversionen af FirstAgenda.

Det er vigtigt, at dine oplysninger står korrekt - især din mailadresse og dit mobilnummer, som du får brug for, hvis du skulle glemme din adgangskode.

Sådan redigerer du din brugerprofil

• log ind via https://web.firstagenda.com
  • klik på dit brugernavn øverst til højre og vælg "Redigér profil"
  • vælg det element du vil rette indstillinger for. Husk at klikke Gem for at ændringen slår igennem

Hvad kan du ændre på din brugerprofil

E-mail (Personlig)
Det er vigtigt, at din private e-mail-adresse er registreret korrekt, da det er denne e-mail der bliver sendt en mail til, hvis du skulle glemme din adgangskode.

Mobilnummer
Ved skift af adgangskoder, udsendes der en SMS-kode til dette mobilnummer. Tjek at nummeret er registreret korrekt.

Vælg dit sprog
Det sprog, du vælger her, vil være det sprog, som FirstAgenda oversættes til i webversionen. Du kan vælge mellem dansk, norsk, svensk, tysk eller engelsk.

Hvis du vil ændre sproget i din FirstAgenda app, kan du se, hvordan det gøres på Apples hjemmeside. Sådan indstilles sprog på din iPad.
Bemærk, at det er på brugerniveau, du vælger sprog. Hvis det er på organisationsniveau, sproget skal ændres, skal det gøres af en administrator under menuen Indstillinger i administrationsdelen af FirstAgenda.

Notifikationer
Her kan du vælge om du vil notificeres pr. mail, hvis en bruger har delt en kommentar med dig, samt hver gang en dagsorden ligger klar til at blive læst i FirstAgenda. Bemærk, at mailnotifikationen vil blive send til din arbejdsmail. Altså den mailadresse, som står under "E-mail (arbejde)".

Ønsker du at ændre din arbejdsmail for organisationen, skal du kontakte en administrator.

Billede
Hvis du ikke allerede har tilføjet et billede, vil vi anbefale, at du gør det. Dit profilbillede bliver vist ved del kommentar, således at dem du deler en kommentar hurtigt kan se, hvem der sender en besked.

Bemærk: billedet må max fylde 5MB

Skift adgangskode
Du kan hurtigt skifte din adgangskode, hvis du ikke er tilfreds med den, du har. Se hvordan du skifter din adgangskode.

Andre informationer

Support e-mail
Her kan du få oplyst mail-adresse på administratorerne i din organistion. De kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til FirstAgenda.

Alle andre indstillinger under din brugerprofil kan administrator 'skrue på' for dig, så kontakt en af administratorne af FirstAgenda i din organisation, hvis du vil have rettet f.eks. dit navn.