Hvordan ved jeg, om nogen har delt en kommentar med mig?

Når nogen har delt en kommentar med dig, bliver du notificeret flere forskellige steder.

Notifikationer på ipad:

• Via FirstAgenda app'en, modtager du en notifkation i iPad'ens meddelsescenter (hvis du tilladt app'en at sende dig meddelselser). Når du trykker på notifkationen bliver du bedt om at logge ind i app'en og derefter bliver du ført hen til den dagsorden, hvorpå den delte kommentar ligger.

• Hvis du er logget ind i FirstAgenda app'en, kommer der en notifikation på den lille klokke, som du finder øverst i midten af appen.
  • Tryk på klokken for at se listen af notifikationer. Tryk på notifikationen for at komme hen til den delte kommentar.​

Modtag mailnotifikation om nye kommentarer:

• Du kan også modtage en e-mail, når nogen deler en kommentar med dig. Du aktiverer mailnotifikationen ved at gå ind under indstillingerne for din brugerprofil.