Hvad kan jeg i Assistant?

Som bruger af FirstAgendas mødeplatform, har du udover Prepare, også mulighed for at benytte Assistant.
Med Assistant får du endnu flere muligheder for at optimere dine møder og ikke mindst hjælp til at huske, hvad I er blevet enige om.

Når dine møde er blevet overført til Prepare kan du også tilgå dem i Assistant. Dermed vil I kunne:

• Tildele opgaver (tasks) til hinanden
  • Oprette beslutninger (decisions)
  • Lave hurtige opsummeringer (summaries)
  • Gemme fotos (eks. af tavlen med de gode skitser)
  • Bruge talegenkendelse (speech recognition)
  • Få automatisk genererede nøgleord (keywords) frå mødet, der fungerer som hukommelsestrigger (såfremt speech recognistion er aktiveret)
  • Sætte bogmærker (bookmarks), så du nemt kan fiunde tilbage til - og genhøre - relevante dele af mødet (såfremt speech recognitioner aktiveret)

Læs mere om alle fordelene nedenfor.

Tildele tasks til hinanden

Under jeres møder kan I nemt oprette opgaver til hinanden og sætte en deadline på. Når opgaven er løst, kan den makeres som færdig. På den måde er der ingen tvivl om, hvem der skal handle på hvad og hvornår. Og I kan nemt følge med i, om opgaven bliver løst.
Hvis I har valgt at benytte Speech Recognition, vil I endda kunne genhøre den lydsekvens, hvor den enkelte opgave blev tilføjet for at få hele konteksten med.

Oprette Decisions

På samme måde som med Tasks, kan I under mødet indtaste eller indtale beslutninger, så I altid kan finde dem igen på mødet hvor I tog beslutningen.
Hvis Speech recognition har været aktiveret på mødet, og du senere kommer i tvivl om, hvad beslutningen blev baseret på, kan du hurtigt klikke på beslutningen og genhøre præcis det tidspunkt, hvor beslutningen blev truffet – så slipper I for misforståelser og uklarhed om "hvad var det nu vi besluttede".

Lave hurtige opsummeringer

Har I behov for at lave en kort opsummering af mødet? Med funktionen Summary kan I skrive eler indtale et kort referat, så mødedeltagerne hurtigt kan få overblik over hvad I talte om. Summary kan laves af alle mødedeltagere.

Gemme photos

Tag et billede af den gode skiste eller tegning på tavlen, og upload det til mødet i Assistant. På den måde er det nemt for alle mødedeltagerne at genfinde de gode tegninger, noter og idéer. Så ikke mere bøvl med at dele billeder efter mødet!

SPEECH RECOGNITION

Når mødet starter kan du aktivere Speech Recognition med et enkelt klik. Talegenkendelsesteknologien indekserer og analyserer helt automatisk mødet, så alle mødedeltagere senere kan modtage et søgbart referat med udvalgte nøgleord fra mødet.

Bemærk: for at kunne optage mødet, skal du have installeret appen på din mobil. Du finder appen 'Assistant by FirstAgenda' her:

App Store: https://itunes.apple.com/dk/app/assistant-by-firstagenda/id1215633830?l=...

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firstagenda.phone&hl=en

KEYWORDS

Keywords er en liste over de centrale nøgleord, der er blevet diskuteret på mødet. Nøgleordene giver dig et hurtigt overblik over mødets indhold, eftersom de er inddelt i kronologisk orden. Har du brug for at genopfriske hukommelsen? Klik blot på et Keyword og genhør de specifikke sekvenser, der er relevante for dig. Keywords bliver kun tilgængelige, såfremt du har aktiveret Speech Recognition.
Keywords er yderst relevant for dig, der skal skrive referat efter mødet - især hvis du benytter dig af Bookmarks. Se nedenfor.

BOOKMARKS

Med et enkelt klik kan du markere et sted i lydoptagelsen, der er særlig relevant for dig. Bogmærket giver dig mulighed for senere at finde tilbage og genhøre den specifikke sekvens – hurtigt og nemt. Du slipper altså for at skrive noter, men kan i stedet koncentrere dig om det, der bliver sagt.

NB: Vær opmærksom på at selve dagsordnenes punkter og dokumenter ikke bliver overført til Assistant. Selve mødeforberedelsen foregår fortsat i Prepare, hvor du har adgang til mødets dokumenter og kan tage noter, dele kommentarer med mødedeltagerne osv. Assistant er designet til at være dit foretrukne værktøj under mødet til at fastholde og distribuere viden fra mødet.